Net zo lang vol haar als beroemdheden?

We hebben het allemaal gezien een aantal van onze favoriete beroemdheden. Hebben van een super leuke lob op een dag, en de volgende dag om ze te zien met lange lokken op een awards show. Je dacht waarschijnlijk dat wanneer beroemdheden beroemd geworden zijn, dat zij automatisch magische krachten onvangen. Maar het blijkt dat het “magische” gewoon semi-permanent hair extensions zijn. en nee, niet de verwilderde plastic extensions. die we allemaal geprobeerd hadden in de middelbare school.

Wat moet ik weten voordat ik extensions koop?

Omdat semi-permanente extensies worden gelijmd voor een periode van tijd, vereisen ze meer kennis en zorg dan de plastic soort. Het is belangrijk om te gaan naar een salon die betrouwbaar is als het gaat om meer serieuze procedures als extensies. Als de extensies te zwaar zijn voor uw eigen haar, kan dit ernstige breuken veroorzaken.” Ik  beveel je ook aan dat je op de hoogte van hairextensiontechnieken bent, want je kapper kan u adviseren een andere techniek te gebruiken als het beter is voor je haar. ( https://www.oxyextensions.be/standard-line )

Extensions kan een serieuze investering zijn, dus wees niet verbaasd als er hoge kosten zijn.“De kosten variëren; het kan afhangen van de lengte en het gevoel van het haar. Je kunt bohemien, Afrocentric, Braziliaanse golf en nog veel meer soorten hebben, en ze variëren in prijs.” De kleur en het type toepassing van uw extensies en de materie ook. Tape-in extensions kunnen kosten tussen de 200 euro en 500 euro. “Het is moeilijk om een nauwkeurige schatting te geven. Maar veel salons zullen een uitgebreid overleg met je hebben voordat er iets gebeurd met jouw haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *