Bescherm nu jouw runescape gold tegen scams

Dankzij jullie suggesties en opmerkingen op de RuneScape forums hebben wij enkele onderdelen van het spel geupdate. De eerste van deze veranderingen is aan het Assist System. Toen wij het vrijgaven, wilden wij dat het een alternatieve manier werd voor spelers om anderen te helpen. De bedoeling was dat dit een veilige oplossing werd voor dit, rekening houdende met scams om je runescape gold te beschermen.

Sinds de laatste update, hebben veel van jullie commentaar over het Assist System op de Forums achter gelaten. Na deze posts hebben gelezen, zijn wij tot het besluit gekomen dat veel van jullie een sterk punt hebben!
Sommige forumposters waren van mening dat het Assist System niet voor het verkrijgen van grondstoffen zou moeten worden gebruikt, zoals bij de skills mining en woodcutting.

Toch houdt het verkrijgen van grondstoffen geen daadwerkelijke uitwisseling van items in – het houdt in dat er items overgaan van één items, of meerdere items, naar een andere speler zonder ook maar iets er voor terug te krijgen. Een hoofddoel van het Assist System is het ruilen veiliger maken en scam-vrije items te maken, en dat is hier niet van toepassing.


Wij hadden dit bij het creëren van het Assist System overwogen; nochtans, waren wij van mening dat sommige spelers het zouden waarderen dat deze mogelijkheid er was. Nu, dankzij uw koppel reacties, hebben wij dit besluit hernomen. Zo, deze week, hebben wij het Assist System tot die skills beperkt die niet uit het verzamelen van grondstoffen bestaan. Een volledige lijst kan in de knowledge base worden gevonden.
De vaardigheden die niet meer met het Assist System kunnen worden gebruikt zijn:
Mining
Woodcutting
Hunter
Fishing

Daarnaast hebben wij ook van de kans gebruik gemaakt om de interface kleiner te maken, waarmee het nu gebruik van een aparte private chat te beter mogelijk te maken

Onze tweede update is aan de skillsinterface. De veranderingen werden grotendeels verzameld uit jullie suggesties, dank jullie zeer. Wij hopen dat jullie ze waarderen.Jullie zullen de eerste verandering opmerken wanneer je over een skillpictogram op de skillsinterface hangt. Een pop-up venster zal je nu vertellen hoeveel xp je nog moet tot het volgende level. Dit maakt het makkelijker om te berekenen hoeveel xp je nog moet, wat meer tijd geeft aan het eigenlijke stijgen in die skill.

Uw xp-punten zijn nu gescheiden met komma’s, bijvoorbeeld: is je xp 1567993, dan is hij nu 1,567,993. Wij denken dat jullie ermee eens zullen zijn dat dit veel aardiger is om te bekijken. De xpwaarden zijn ook uitgelijnd naar rechts, zodat je bliksemsnel vergelijkingen kan maken. Voeg aan dit een sneller pop-up venster voor je xp toe, en je hebt een mooie kleine update.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *